Igazgatói köszöntő

Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntöm a Dabasi II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola honlapján.
Célunk, hogy a közoktatás a település lakói számára modern körülmények között, világosan megfogalmazott tartalmakkal, megfelelő eszközökkel, felkészült pedagógusokkal történjen. Szeretetteljes, családias légkörben kívánjuk elérni azt, hogy minden gyermek adottságainak, képességeinek, érdeklődési körének megfelelő képzést kapjon.

Víz világnapja 2024. 03.22.

Body

A "Víz világnapja" minden év március 22-én megtartott esemény. A mi iskolánk is mindig csatlakozik ehhez a programhoz. Célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a tiszta víz fontosságára, arra hogy véges, ezért becsüljük meg, ne szennyezzük és ne pocsékoljuk. Támogatjuk ezt az össszefogást, mert úgy gondoljuk, hogy már gyermekkorban el kell kezdeni a tudatos nevelést a természeti kincseink megbecsülése és megóvása érdekében.

Rákóczi-hét 2024. 03.

Body

8. osztályos tanulóink ünnepi műsorral nyitották meg intézményünkben a Rákóczi-napokat. A műsor után a Rákóczi-szobor megkoszorúzása következett, melyen az 1., illetve 8. osztály képviselői vettek részt.

Csapatépítés 7.o. 2024.03.

Body

A 7. osztály otthon érzi magát az iskolában  Csapatépítés zsíros kenyérrel, palacsinta sütéssel az iskolai moziban 

Képgaléria

Eredményhirdetés 2024.03.

Body

Eredményhirdetést tartottunk.
Diákolimpia selejtező 03.09-én került megrendezésre, ahol Horváth Eszter 2., Molnár Mária és Szabó Máté Péter 3. helyezést értek el. A legjobb 8 között végzett Juhász István tanulónk.
Molnár Mária sikeres komplex középfokú nyelvvizsgát tett szlovák nyelvből.
Gratulálunk mindenkinek az elért eredményért!

Képgaléria